טורטיה ירוקה משביעה
- שמרית גורן-בולוטין
- 24 ביולי 2020
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 6 במרץ
זוכרים את הקרפ קינואה שוקולד שלי? אז כזה בירוק
כי העולם צריך כמה שיותר ירוק עכשיו

כי קרפים, אצלי לפחות, מחליפים לחם ותמיד אפשר לשנות ולגוון אותם לפי מה שיש בבית.
הפעם קינואה וכוסברה.
מה צריך?
2 כוסות קינואה מושרות לפחות שעתיים, מסוננת ושטופות
2 כוסות מים
מעט מלח עשבים ופלפל שחור לפי הטעם
כף שמרי בירה (לא מאסט אבל יאמי)
צרור מהמם טרי , ריחני של כוסברה אהובתי (כן אפשר כל עלה ירוק אחר)
אפשר להוסיף שום, בצל ירוק, פלפל חריף, אורגנו, מה שתרצו

מה לעשות עם זה?
קודם קחו מחבת נון סטיק איכותית ולא שרוטה וחממו אותה על הכיריים לחום נמוך- בינוני.
עכשיו הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר ממש חזק, הפעילו את הבלנדר לדקה וחצי בערך עד שהכל הופך לבלילה אחידה וחלקה, בלי גושים בכלל.
עם מצקת העבירו את הבלילה למחבת ופזרו את הבלילה בצורה מעגלית שתתפרס לצדדים.
אחרי דקה וחצי בערך, אמורות להיות בועיות על הקרפ, נסו להרים ולהפוך לצד השני
אם זה מתרומם מהר, אחלה. אם לא ,ספרו עד 15 ונסו שוב.
לצד השני מספיקה דקה.
הגישו עם ממרחים, ירקות ומה שבא לכם, גלגלו לכל אחד ושלום על ישראל.

עם כיבודים
רוצים להצטרף לקהילה שלי ולהישאר מעודכנים על כל פוסט ומכון שיוצאים?
אני הכי לא חופרת..אל דאגה
יאללה, שיהיה טוב לכולם.
Comments