בשוק
1/2 חבילה חמאת קקאו (או 1/2 כוס שמן קוקוס)
1/2 חבילה עיסת קקאו נא אורגני
1 כפית תמצית שקדים
2 וחצי כפות גדושות חמאת שקדים ללא תוספות
2 כפות סוכר קוקוס
1 כף שמן קוקוס
2 כפות מייפל טבעי
במטבח
רגע לפני..
*הכינו סיר שיושב בתוך סיר עם מעט מים, חשוב שהסיר העליון לא יגע במים ויתחמם רק מהאדים שיעלו כאשר המים ירתחו (שיטת בן מארי)
*שוקולד לא אוהב מים ולכן הקפידו לא להרטיב את העיסה אף לא בטיפת מים אחת
*חשוב שכל הרכיבים יהיו בטמפרטורת החדר
הכניסו לסיר הקטן את עיסת השוקולד וחמאת הקקאו/שמן הקוקוס עד שהם נמסים (חשוב שהאש תהיה מאד נמוכה)
ברגע שהעיסה נמסה -הורידו מהאש והוסיפו את שאר החומרים
ערבבו עד שהתערובת אחידה וחלקה
מעבירים לתבניות סיליקון מתאימות ומכניסים לפריזר להתקשות.