מאפינס ליצ׳י וחלב קוקוס ללא גלוטן
- שמרית גורן-בולוטין
- 24 בספט׳ 2016
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 7 במרץ
מה צריך
**כמות מספיקה ל -14 מאפינס
כוס וחצי קמח שקדים
1/2 כוס קמח דוחן/ קמח אורז מלא/ כל קמח אחר ללא גלוטן
1/2 כוס חלב קוקוס בלי חומר משמר
3 כפות סוכר קוקוס
4 כפות פתיתי קוקוס לא ממותקים
4 תמרי מגהול מגולענים
1 בננה בשלה גדולה / ביצה
1 1/2 כוסות ליצ'י טרי מגולען עם הנוזלים שלו
1.5 כפיות תמצית וניל
קמצוץ מלח
4 כפות שמן קוקוס
100 גם רסק תפוחים טבעי לא ממותק
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה

איך מכינים:
חממו תנור ל 170 מעלות צלזיוס
ערבבו בבלנדר את כל הרטובים: חלב קוקוס, בננה או ביצה, תמצית וניל, רסק תפוחים, ליצ'י, תמרים, שמן קוקוס וסוכר הקוקוס (כדי שימס בתערובת)
ערבבו בקערה גדולה כל היבשים: הקמחים ,פתיתי קוקוס, אבקת סודה ואפייה, מלח וסוכר
העבירו את העיסה הרטובה ליבשה וערבבו קלות רק עד שהן מתאחדות (שלא יצא דחוס מדי)
העבירו לתבניות המאפינס עם מנג'טים והכניסו לתנור ל 30 דקות. המאפינס מוכן כאשר קיסם יוצא רק עם פירורים קלים עליו.
צננו גמרי לפני הגשה . טעים יותר יום אחרי!
מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי
תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..
אני לא חופרת..רק אומרת..