top of page

כדורי חרוסת / טבעוני וללא גלוטן

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 31 בינו׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 במרץ


 

בשוק

1/2 כוס אגוזי מלך

1/4 כוס אגוזי קשיו

1/4 כוס שקדים

1 כף סילאן/דבש טבעי/ מייפל טבעי

1 כפית תמצית וניל טבעית

2 כפות זרעי צ'יה

2 כפות פתיתי קוקוס ללא תוספות

חופן תותי ג'וגי ברי

7 תמרי מג'הול מגולענים


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

  • הכניסו את האגוזים והשקדים למעבד המזון וטחנו בפולסים קצרים עד לקבל חלקיקים קטנים (במידה והכדורים מיועדים לילדים קטנים, אנא דאגו לטחון לגודל מאד קטן או לאבקה)

  • הוסיפו בהדרגה את התמרים למעבד המזון והמשיכו לעבד בפולסים קצרים

  • הוסיפו בהדרגה תוך כדי ערבוב את יתר החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה שנראית כמו בצק

  • מהבצק הכינו עיגולים וצפו אותם בקוקוס או קקאו או פיסטוקים

...ממליצה לשמור במקפיא ולהוציא כשבא לכם מתוק

 מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי

תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..

אני לא חופרת..רק אומרת..


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page