top of page

גבינת קשיו שקדים טבעונית

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 31 בינו׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 במרץ


 

בשוק

1 כוס שקדים שהושרו 8 שעות (רצוי קלופים כדי שהגבינה תצא לבנה אך לא חובה)

1 כוס קשיו שהושרו שעתיים

מיץ מחצי לימון

אחת ו-1/2 כפיות מלח עשבים

1 כף שמן קוקוס

1 כף שמרי בירה

2 שיני שום

אחת ו- 1/4 כוסות מים


גבינת קשיו שקדים טבעונית

במטבח

  • להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ורק 3/4 מכמות המים ולהתחיל לטחון

  • להוסיף בהדרגה את יתרת המים עד שמגיעים למרקם קטיפתי גבינתי

נשמר במקרר עד 5 ימים

 מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי

תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..

אני לא חופרת..רק אומרת..


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page