גבינת קשיו שקדים טבעונית
- שמרית גורן-בולוטין
- 31 בינו׳ 2017
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 7 במרץ
בשוק
1 כוס שקדים שהושרו 8 שעות (רצוי קלופים כדי שהגבינה תצא לבנה אך לא חובה)
1 כוס קשיו שהושרו שעתיים
מיץ מחצי לימון
אחת ו-1/2 כפיות מלח עשבים
1 כף שמן קוקוס
1 כף שמרי בירה
2 שיני שום
אחת ו- 1/4 כוסות מים

במטבח
להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ורק 3/4 מכמות המים ולהתחיל לטחון
להוסיף בהדרגה את יתרת המים עד שמגיעים למרקם קטיפתי גבינתי
נשמר במקרר עד 5 ימים
מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי
תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..
אני לא חופרת..רק אומרת..