top of page

שוקולד ביתי בטעם מרציפן / טבעוני וללא גלוטן

תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטיןשמרית גורן-בולוטין

עודכן: לפני 3 ימים


 

בשוק

1/2 חבילה חמאת קקאו (או 1/2 כוס שמן קוקוס)

1/2 חבילה עיסת קקאו נא אורגני

1 כפית תמצית שקדים

2 וחצי כפות גדושות חמאת שקדים ללא תוספות

2 כפות סוכר קוקוס

1 כף שמן קוקוס

2 כפות מייפל טבעי


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

רגע לפני..

*הכינו סיר שיושב בתוך סיר עם מעט מים, חשוב שהסיר העליון לא יגע במים ויתחמם רק מהאדים שיעלו כאשר המים ירתחו (שיטת בן מארי)

*שוקולד לא אוהב מים ולכן הקפידו לא להרטיב את העיסה אף לא בטיפת מים אחת

*חשוב שכל הרכיבים יהיו בטמפרטורת החדר

  • הכניסו לסיר הקטן את עיסת השוקולד וחמאת הקקאו/שמן הקוקוס עד שהם נמסים (חשוב שהאש תהיה מאד נמוכה)

  • ברגע שהעיסה נמסה -הורידו מהאש והוסיפו את שאר החומרים

  • ערבבו עד שהתערובת אחידה וחלקה

  • מעבירים לתבניות סיליקון מתאימות ומכניסים לפריזר להתקשות.

רוצים להצטרף לקהילה שלי?

אני שולחת מדי פעם מתכונים וטיפים בנושאי תזונה ובריאות

לא חופרת..בהבטחה.


הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page