ממרח עדשים ירוקות מונבטות, גרעיני חמנייה והרבה שום... טבעוני וללא גלוטן
- שמרית גורן-בולוטין
- 30 בינו׳ 2017
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 7 במרץ
בשוק
כוס ו- 1/2 עדשים ירוקות מונבטות
(מי שקשה לו לעכל עדשים יכול לבשל את העדשים המונבטות 25 דקות עד לריכוך)
1/2 כוס טחינה גולמית עדיף משומשום מלא
1 כפית מלח עשבים
1/4 כפית מלח גס
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
4 כפות גרעיני חמנייה
1/2 כפית כמון
4 שיני שום מעט פלפל שחור גרוס
צרור כוסברה
כוס מים

במטבח
הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון ורק חצי מכמות המים והפעילו
בהדרגה הוסיפו את יתרת המים עד שמגיעים למרקם הרצוי
אם המרקם יצא נוזלי מדי אפשר להוסיף טחינה או גרעיני חמנייה, אם סמיך מדי הוסיפו מים.
ניתן לשמור במקרר עד חמישה ימים.
מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי
תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..
אני לא חופרת..רק אומרת..
היי, הכמות אחרי הנבטה.
האם כמות העדשים היא לפני ההנבטה או אחרי? במתכון של ממרח עדשים ירוקות. תודה רבה.