top of page
תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

יחס זה כל הסיפור- חלק א'

יחס, זה כל הסיפור

את המשפט הזה חיברה ויצרה מעיין אשכנזי (סטודיו רפלקטורה)

חברה, אחות, מעצבת ויוצרת עולמות

המשפט הזה הוא חלק ממנה והוא בעצם מספר את הסיפור שלה בעולם העיצוב..

אז השאלתי אותי ממנה לכמה רגעים.


האמת שמאז שהגענו לקליפורניה, המשפט הזה מקנן בי.

אנחנו כאן בלאפייט, עיירה ציורית מדהימה בליבו של טבע פראי

ואני מרגישה שמאז שהגעתי, אני בודקת ומודדת את היחס שלי לכל דבר

למקום החדש הזה שקוראים לו בית,

מקום שאני מאד מאד אוהבת

מקום שהטבע בו מפרה אותי ונותן לי אויר

אך לפעמים משאיר אותי גם חסרת אויר



המחשבות על ישראל הרחוקה שגם לי היא בית, לא עוזבות

מה היחס שלי למחשבות האלו?

לפעמים אני מתגעגעת, לפעמים אני לא.

אבל

שם נולדתי, שם נולדו לי ילדיי.

שם הסבים והסבתא שלי קבורים

שם האנשים שלי חיים, אלו שקשורים אלי בדם

אלא שקשורים אלי בלב

אלא שקשורים בחיים שלי בקשרים שלא ניתנים לפרימה..

הם שם ואני פה

אז בעצם יש געגוע בעיקר אליהם, לחיבוק, לשתיקה משותפת, ליחד אמיתי.

קצת פחות למדינה שממנה הייתי צריכה כנראה קצת ניתוק..מסתבר.


אז יחס בעצם זו נקודת מבט, איך אני בוחרת לראות את הדברים

ולאן אני בוחרת להסתכל

האם המבט שלי נוטה לצד..או שזו המציאות כרגע

כי המציאות היא אחת, אבל יש לה אין ספור פרשנויות

ולכן היא אינה מוחלטת, היא שלי. או שלכם.


אז יחס זה כל הסיפור אהה?

כמובן שלקחתי את המשפט למחוזות שלי,

למקום בו אני מרגישה בנוח.

מקום בו אני יכולה לדבר על הכל, והוא האוכל כמובן


מאז שהגענו אני שמה לב ליחס שיש לאנשים כאן עם האוכל שלהם

עם מה שהם בוחרים לקנות, עם מה שהם בוחרים לא לקנות ולמה

מה היחס שיש להם בעגלת הסופר, כמה הם שמים ממוצר כזה לעומת מוצר אחר, מה הם בוחרים להכניס לעגלה קודם.

מה היחס שלהם לקפה שלהם ולמאפה שתמיד נמצא שם ליד..


היחס שלנו לאוכל שלנו- מה זה בעצם אומר עלינו?

וחשוב מכך, האם שינוי ביחס שיש לי לאוכל יכול לחולל שינוי אמיתי בבריאות שלי,

במציאות שלי?

התשובה ידועה מראש כמובן..ברור שכן

Big Time


אולי תתפלאו אבל יש לנו כל כך הרבה סוגי יחסים עם האוכל שלנו, יחסים מורכבים ועמוקים

ויש לי הרבה מה לשתף בנושא, כי הוא מאד מעסיק אותי.

לכן זה חלק א' של סדרת פוסטים בנושא היחס באוכל


היום אני בוחרת לשתף את נקודת המבט שלי על היחס בין המרכיבים השונים בארוחה אחת


אז

  • כמה מקום תופסים הירקות לעומת הפחמימות בארוחה שלכם

  • כמה מקום תופסות הפחמימות לעומת החלבון

  • האם זה משהו קבוע אצלכם בכל ארוחה

  • איזה גודל קערה אתם בוחרים לסלט לעומת הצלחת של הפחמימה

  • מה אתם בוחרים לאכול קודם

  • מה היחס בין הצבעים בארוחה שלכם, האם הצלחת צבעונית?

האם אנחנו בכלל שמים לב למה שיש לנו בצלחת

בכל רגע נתון

בכל ארוחה

אני ממליצה לכם לעצור ולבחון את הארוחות שלכם

לשאול את עצמכם את השאלות האלו

התשובות אולי יפתיעו אתכם.


אז תכל'ס, אם תתחילו לשים לב יותר ליחס בין הרכיבים בארוחה שלכם

הרבה יכול להשתנות.


היחס משנה לא רק את הנראות של הארוחה אלא גם את המציאות שלכם אחרי הארוחה.

תחשבו על זה..


 

אם גם אתם מעוניינים לעשות שינוי בנקודת מבט שיש לכם על התזונה שלכם

ואתם מחפשים תכנית שתיתן לכם מענה לשאלות שלכם,

תכנית קצרה שלא תזעזע לכם את החיים

5 ימים בהם תספגו קצת בריאות, צבעים, ערכים, טעמים, דפוסים חדשים ותובנות

תכנית בה אני מלווה ותומכת בכם יד ביד, כל הדרך כדי שתרגישו טוב יותר.

בואו נצא מתרדמת החורף ביחד

ונשנה לעצמנו את המציאות..

ההרשמה למחזור פברואר בעיצומה, כל הפרטים בלחיצה פה על התמונה



 

ואם יש לכם שאלות, או שאתם רוצים לפגוש אותי בזוית אחרת


מוזמנים למתכונים שלי


מוזמנים לשתף, אם אתם מכירים חברים שיכולים לקבל ערך ממה שיש לי לתת.


תודה, ושימו לב לצלחת שלכם




99 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page